Audrey

audrey3

Allrounder

In het voorjaar ben ik veel in het veld te vinden om de aardappel teelt in goede banen te leiden. Verder zorg ik dat de aardappels op formaat gesorteerd worden zodat alleen de beste aardappels gebruikt worden om Streekfriet van te maken. Overal waar een hand nodig is, schiet ik te hulp.

Jeffrey

Productiemanager

Elke dag zorg ik ervoor dat de aardappels worden gesneden tot verse friet. Vervolgens pak ik deze frieten vacuüm in. Een deel van deze friet gaat naar onze klanten die zelf voorbakken en het andere deel breng ik naar Ron die deze voorbakt voor de Streekfriet.

Jef

Planner

Dagelijks ben ik nauw betrokken bij de productie van de rauwe verse friet en voorgebakken Streekfriet. Verder maak ik de planning voor zowel productie als logistiek, zodat elke klant tijdig verse friet in huis heeft.

Ron

Vertegenwoordiger & Frietbakker

Kennis maken met Streekfriet? Dan is de kans groot dat ik bij u langs kom om het product aan u te presenteren. Ik ben veel onderweg om het contact met onze klanten te onderhouden.

Monique

Administratie & Verzorging

Naast dat ik voor een zorgvuldige administratie zorg, verzorg ik na afloop van de Streekfriet productie dat de productieruimtes en machinerij weer tip-top schoongemaakt wordt.

Bor

Bewaker

Het is mijn taak om het terrein goed te beschermen. Niemand komt aan onze aardappelen!

Waar is de Streekfriet fabriek gevestigd?

Streekfriet wordt geproduceerd in Berg en Terblijt. Nadat de aardappelen gerooid zijn, worden ze op het bedrijf opgeslagen, gesorteerd, gewassen, gesneden en voorgebakken. Zo kunnen wij tijdens het hele proces de kwaliteit borgen. Onze friet verlaat pas het terrein als wij er 100% tevreden over zijn.

Nog niet helemaal overtuigd van Streekfriet? Graag nodigen wij u uit op ons bedrijf zodat u zelf het ambacht kunt ervaren. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Indien u het contactformulier invult zullen wij op korte termijn een afspraak met u maken.

Naar contactformulier