Verse friet voor cafetaria en frituur

De verse friet van Jongen-Budé is de perfecte keuze voor elke frituur en cafetaria! Onze friet onderscheidt zich door dagelijks vers bereid te worden uit zorgvuldig geselecteerde aardappelen. Alleen de grofste aardappelen met de beste bakcapaciteit worden gebruikt om verse friet van de maken. En dat doen we natuurlijk zonder enige toevoegingen. Puur natuur, en dat proef je.

Of je nu houdt van dunne friet of de voorkeur geeft aan wat dikkere varianten, bij Jongen-Budé hebben we diverse snijmaten beschikbaar om aan al jouw wensen te voldoen. Alle snijmaten zijn ook verkrijgbaar als friet met schil.

Om de versheid te behouden, verpakken we onze friet direct na het snijden in vacuümverpakkingen. Dit betekent geen compromissen op het gebied van smaak en textuur.

We nodigen je graag uit om persoonlijk kennis te maken met ons en onze friet. Neem vandaag nog contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

Snijmaten verse friet

Dunne friet 10 x 10 mm

Verpakking
10 kg vacuümverpakking

Houdbaarheid
6 dagen (max. 6°C)

Advies
Voorbakken 140 °C, afbakken 175 °C

Medium friet 11 x 11 mm

Verpakking
10 kg vacuümverpakking

Houdbaarheid
6 dagen (max. 6 °C)

Advies
Voorbakken 140 °C, afbakken 175 °C.

Dikke friet 12 x 12 mm

Verpakking
10 kg vacuümverpakking

Houdbaarheid
6 dagen (max. 6 °C)

Advies
Voorbakken 140 °C, afbakken 175 °C.

Dikste friet 14 x 14 mm

Verpakking
10 kg vacuümverpakking

Houdbaarheid
6 dagen (max. 6 °C)

Advies
Voorbakken 140 °C, afbakken 175 °C.

Liever friet met schil?

De meeste frituren en cafetaria’s kiezen voor een friet zonder schil. Toch zien we dat er steeds vaker friet met schil op de menukaart staat. En ook deze kunnen wij voor u maken.

Voorgebakken friet met schil
Zelf geen capaciteit of tijd om de friet voor te bakken? Wij nemen u deze zorg uit handen. Bekijk eens bij ons product streekfriet: vers voorgebakken friet. Ook onze voorgebakken friet is verkrijgbaar mét en zonder schil.

Meer informatie

Welke aardappel wordt er gebruikt?

Helaas bestaat er geen ideale frietaardappel die 365 dagen per jaar over een optimale bakcapaciteit beschikt. Daarom zijn wij het hele jaar door opzoek naar de beste frietaardappel van het moment. Omdat de eigenschappen van een aardappel veranderen gedurende de seizoenen, testen wij onze producten wekelijks. Zo wordt er ten alle tijden gezocht naar de beste aardappel om onze friet van te maken en zet jij gegarandeerd het beste verse friet bij de gasten op tafel.

Waarom kiezen voor friet van Jongen-Budé?

Elke dag vers

Constante kwaliteit

Puur natuur: Geen toevoegingen

Wij staan 24/7 klaar voor onze klanten

Vacuüm ingepakt

Altijd vers geleverd tot in de koeling

 

Vragen? Wij helpen u graag verder
📞 06-27343833