Ons verhaal

Welkom bij Jongen Budé, het familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar gespecialiseerd is in het telen, verwerken en leveren van de beste aardappelen en verse friet. Sinds 1966 hebben wij ons bedrijf opgebouwd en zijn we uitgegroeid tot een bekende leverancier van friet aan cafetaria’s, restaurants en particulieren.

Met trots kunnen we zeggen dat we inmiddels in handen zijn van de derde generatie van de familie Jongen. In de loop der jaren is er veel veranderd in ons bedrijf, maar onze passie voor de beste kwaliteit aardappelen en friet is altijd hetzelfde gebleven.

Op onze eigen akkers in Berg en Terblijt worden de beste aardappelen geteeld, die we vervolgens zorgvuldig rooien, wassen, schillen en snijden. Dit gebeurt allemaal op het bedrijf, waar we er alles aan doen om onze klanten de allerbeste friet te bieden.

Onze verse friet wordt gebruikt door vele cafetaria’s en frituren in Limburg gebruikt. Maar we leveren ook aan restaurants, waar onze voorgebakken friet steeds populairder wordt. En vanaf 2023 kunnen ook particulieren genieten van onze verse friet, want we hebben ons assortiment uitgebreid met consumentenverpakkingen.

We werken met veel passie en toewijding om onze klanten de beste aardappelen en friet te bieden. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies wat onze klanten willen en we staan dan ook altijd klaar om hen te adviseren en te helpen.

Bent u op zoek naar de beste kwaliteit aardappelen en friet? Dan bent u bij Jongen-Budé aan het juiste adres!